logo

De Kleine Bever Bomenwerk is het bedrijf van Eelco van Dam.
De Kleine Bever is gespecialiseerd in het klimmend werken in bomen.

Hierdoor kan hij werken op lastige en boven kwetsbare plaatsen, zoals huis of tuin.

Voor de provincie Groningen, Drenthe en Friesland kunt u hier terecht voor: het vellen van bomen, het snoeien van bomen, het snoeien van fruitbomen, het kappen van bomen, voor boomverzorging, stormschade, een omgewaaide boom, een afgebroken tak, of het wegnemen van een enkele tak in het geval van bijvoorbeeld overlast of schaduw.

U kunt bij De Kleine Bever terecht voor:

  • Snoeien van bomen
  • Kappen van bomen
  • Snoeien van (hoogstam)fruitbomen boomgaarden
  • Herplant van bomen
  • Aanplant van bomen
  • Verwerken van snoeiafval in de tuin tot bijvoorbeeld een takkenril
  • Afvoeren van snoeiafval en hout

Heeft u stormschade, last van schaduw van een boom, te hoge boom, lage takken, afgebroken tak, moeilijk bereikbaar, blad overlast, tak tegen de gevel?

De Kleine Bever is gespecialiseerd in het klimmend snoeien en kappen van bomen. Er komt geen grote hoogwerker aan te pas. Dat maakt De Kleine Bever geschikt voor het snoeien en kappen op lastige en kwetsbare plekken, zoals tuinen en in bomen die dicht op bebouwing staan.
Vanaf de grond wordt een klimtouw in de boom bevestigd waarlangs De Kleine Bever gezekerd omhoog klimt. Eenmaal op de juiste plek aangekomen worden ook de te verwijderen takken gezekerd en stuk voor stuk aan een touw naar beneden gelaten en door de assistent afgevoerd.

‘De Kleine Bever werkt met oog voor detail en met respect voor uw omgeving.’

‘Iedere boom en plek is anders: voor het maken van een offerte of het geven van een advies komt De Kleine Bever dan ook altijd op locatie langs om een goede inschatting te kunnen maken. De details maken of breken het werk!’

De Kleine Bever is verzekerd voor schade bij Univé.